Kuracie stehno s karfiolovým pyré

Pripraviť chutné jedlo aj v režime upravujúcom hmotnosť je fakt jednoduché :). Dokonca to môže byť aj veľmi zaujímavá a chutná kombinácia. Veď posúďte sami 🙂

Vykostené kuracie stehná

1 ks menší karfiól

1 ks batát (nemusí byť)

soľ, korenie, olivový olej

 

Karfiól a batát uvaríme v  trošku posolenej vode domäkka. Scedíme , dosolíme, okoreníme, pridáme pár kvapiek olivového oleja. a obvyklým spôsobom pripravíme pyré (teda bez mlieka a masla 🙂 ). Medzitým na panvici opečieme vykostené kuracie stehno, ktoré sme osolili a okorenili. Hotovo ! Môžeme servírovať. Je to VYNIKAJÚCE

Evka
Mojou vášňou, záľubou a neoddeliteľnou súčasťou je varenie. Rada objavujem nové recepty, kombinácie a chutné nové suroviny. A mám obrovskú radosť, keď tým poteším svojich blízkych a ľudí okolo seba. : viac o mojom príbehu tu>>
Komentáre